Wie is Innoflect?

De oprichter van Innoflect is Klara Slijkhuis. Zij kan u met haar open blik en gedrevenheid als geen ander ondersteunen als interim manager, consultant en coach. Klara stuurt aan, adviseert, inspireert, bouwt en verbindt. Met haar expertise en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, personeel & organisatie, sociaal domein, programma- en projectmanagement brengt zij mensen in beweging. Door innovatief te zijn en te blijven, steeds flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden en effectief oog te blijven houden voor de realisatie van de beoogde doelen levert Innoflect resultaat op.

Klara Slijkhuis:

"Met Innoflect wil ik nog meer mijn talenten inzetten op het gebied van organiseren, ontwikkelen van mensen en vernieuwen. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven, de zorg en overheid ben ik een goede adviseur voor het management, bestuur en de politiek als het gaat om strategische vraagstukken. Door mijn hands-on mentaliteit en inhoudelijke kennis vind ik daarnaast ook snel de aansluiting bij de uitvoering.

Ik ben afgestudeerd als HBO-er Personeel & Organisatie en Post-HBO-er coaching en begeleiding. Door diverse trainingen op het gebied van werkprocessen en een aanvullende opleiding associate Master Programma- & Projectmanagement heb ik mij verder gespecialiseerd. Daarnaast beschik ik gezien mijn lange carrière over een groot en divers netwerk.

Van huis uit denk ik in kansen. Door mijn creativiteit en flexibiliteit ben ik niet voor één gat te vangen. Ik ga 'all the way' om samen de doelen te bereiken. Verandering past bij mij. Niet (alleen maar) op de tent passen maar juist beweging teweeg brengen. Maar wel met oog voor de mensen. Dát houdt me scherp en vrolijk!"