Referenties

2006 - 2014Gemeente Oldebroek Manager afdeling Samenleving
2005 - 2006Gemeente Weststellingwerf Teamleider Werk
2001 - 2004Deloitte Senior Consultant Sociale Zekerheid
1994 - 2001Gemeente Noordoostpolder Klantmanager Werk,Inkomen, Medewerker P&O

Aanbevelingen

Hermen Overweg - Voormalig burgemeester van Diever, Doesburg and Oldebroek
"Klara Slijhuis is een inspirerende leidinggevende, die het beste uit haar medewerkers haalt. Ze is breed-georiënteerd, koersvast en betrouwbaar. Ze heeft een plezierige "directheid" en een groot incasseringsvermogen. Ze is een goede teamspeler, stelt de strategische doelen van de gemeente centraal, maar verliest daarbij de menselijke kant niet uit het oog. Haar zakelijke benadering ondervindt in haar -ambtelijke- omgeving veel waardering."

Bert Brand - Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur gemeente Oldebroek
"Heb Klara mogen leren kennen als een gedreven afdelingsmanager Samenleving. Ze stelt kwaliteit voorop en is daarin stimulerend en ontwikkelingsgericht voor taakvolwassen medewerkers. Daarbij bemerk ik bij haar een warm en inhoudelijk hart voor de samenleving in het algemeen en het werken voor mensen in het bijzonder. Dat wordt gecombineerd met een gezonde doelgerichte aanpak mee op basis van waardevolle ervaringen uit het bedrijfsleven. Last but not least kun je met Klara gerust een terrasje bezoeken."

Yvonne Roseboom Owner/Interim manager/Consultant PRO-MPT Interim Management & Consultancy
"Ik ken Klara sinds Deloitte. Klara is een gedreven, inhoudelijk deskundig en bijzonder prettig persoon om mee te werken. Naast collega ken ik Klara ook als opdrachtgever. Ook in die rol is zij helder in haar verwachtingen en neemt zij haar verantwoordelijkheid als richtinggevend en meewerkend partner. Een plezier om met en voor haar te werken!!"

Carlo van Dijk - voormalig wethouder gemeente Oldebroek
"Klara is gedreven professional. Ze is in staat een afdeling geolied te managen en kan te gelijkertijd als eerste adviseur van het college de bestuurders pro-actief en met een duidelijke eigen mening op inhoud en strategie in positie brengen."