Diensten

Innoflect richt zich op professionele ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, personeel & organisatie, sociaal domein, programma- en projectmanagement. Door innovatief te zijn en te blijven, steeds flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden en effectief oog te blijven houden voor de realisatie van de beoogde doelen levert Innoflect resultaat op.

Interim Management

Wilt u een nieuwe strategische koers, samenwerking realiseren, professioneler of efficiënter werken? Veranderingen hebben tijd en een stevige inzet nodig. Innoflect ondersteunt uw organisatie met een open en frisse blik. Klara Slijkhuis heeft ruime ervaring om zich gedegen te verdiepen in uw vraag en samen met u te komen tot structurele oplossingen of verbeteringen in uw organisatie.

Consultancy & coaching

Innoflect staat voor het in beweging krijgen van uw team, afdeling of organisatie om vorm te kunnen geven aan de gewenste verandering. Soms is externe ondersteuning nodig om vorm en inhoud te geven aan nieuwe ontwikkelingen of wensen. Wanneer u deze specifieke kennis of deskundigheid mist of wanneer er intern geen capaciteit voor is helpt Innoflect u graag met tijdelijke extra ondersteuning.

Innoflect heeft specifieke ervaring met: